Meny Name
Tillbaka till NyheterVANSBROSIMNINGEN

Beslutsamhet. En egenskap hos de flesta framgångsrika atleter. En målsättning motiverar till fortsatt arbete samtidigt som en kamp möts mot motgångar.
Vägen kan vara krokig och slingra sig fram som orm. Ingen rak motorväg så långt som ögat kan nå. Ta höger eller vänster i oväntade ögonblick vilket leder till minskad hastighet. Men trots att vägen inte liknar flygplanens start och landningsbana så är destinationen densamma.
Jag är ingen simmare. Jag kunde simma innan skadan och lärde mig det efter återigen på nytt. Jag tycker inte att det är jätteroligt, mest ett besvär där kylan tränger på. Men jag visste att det var en bra träningsform och en ny härlig utmaning. Därför satte jag upp ett mål, ett mål att klara 3 km tillsammans med omkring 8000 andra, Vansbrosimningen.
En kärlek till att tänja på gränser, fast besluten att utmana sig själv och klara det okända. Med sikte mot målet tas kurvorna snävt tillsammans med en tävlingsskalle utöver det vanliga. Med ett mindset som beslutat att mållinjen ska korsas så finns det inget som kan stoppa. Som tävlingsmänniska skulle det vara mer troligt vara att hittas medvetslös i följebåten än att avbryta loppet.
Att vara beslutsam, handlingskraftig och tveklöst målmedveten gör att man klarar mer än vad man trott skulle vara möjligt. Jag bestämde mig för att nå mitt mål och klarade det, likaså kan du.
Särskilt tack till Anders Olsson för stöttning och navigering.

Kreera web&design