Meny Name
Tillbaka till NyheterJNM-GULD

Önskar att jag kunde omfamna alla i tacksamhet som finns där för mig, stöttar och ställer upp. De som inte ser de omständiga i saker och ting, utan går efter att ”det löser sig”.
Det är så otroligt viktigt att visa tacksamhet, både att ge och ta emot. Genom det så lyfter vi varandra och tar oss igenom vad det än handlar om. Att uppskatta varandra och framförallt inte glömma att visa den uppskattning för den hjälp som faktiskt ges.
Något som jag är speciellt tacksam över är denna helgen. Att jag fick möjligheten att sitta med i killarnas junior 8+ på 2018s Nordiska Mästerskap i Sorö, Danmark. Sättet alla ställde upp för att jag skulle kunna få vara med är fantastisk och gör mig så glad. Det finns så fina personer där ute som gör det något mer komplicerade möjligt. Det gör mig varm, ger mig hopp och skapar ett brett leende med stora smilgropar. Att det senare ledde till en nervös men spännande kamp till guld gjorde det hela bara ännu bättre.
Så tack, tack, tack! För en oförglömlig helg, där Sverige äntligen gav Danmark stryk på hemmaplan. Ett underbart ögonblick när vinsten var vår, och jag är så tacksam att jag fick vara en del av det.

Kreera web&design