Meny Name
Tillbaka till NyheterTILLBAKA I BÅTEN

Då och nu, nu och då. Förändringar, de sker hela tiden. Drastiska som långsamma, stora som små, positiva som negativa där det goda mot det onda spelar i samma division. Positiva likt en medvind i båten, negativa likt en kastvind som slår dig omkull. Förändringar kan vara bra, men ibland är det oönskat.
Ena bilden är från 4 juli, mitt senaste pass i båten på fint vatten en tidig morgon i sommarsolen. Andra bilden är nu, första gången i en annan båt med nya förutsättningar. En obeskrivlig känsla att vara på vattnet igen, känna hur båten flyttar sig och att dela träningsintresset och glädjen i sporten med likasinnade. Samtidigt så kan man inte sticka under stolen i att det är annorlunda, inte likt det man tidigare känt igen och man är påväg med ett helt nytt tåg mot en okänd destination. Frustrerande, känslosamt och förvirrande när vägen inte är den efterlängtade. Å andra sidan kanske en ny väg med otroliga möjligheter och obetalbara upplevelser.
Hur gör man när man inte vet vilken väg som är den rätte? När man tillslut står vid ett nytt vägskäl? Du tar ett djupt andetag, sätter dig ner och frågar dig själv ”Vad vill jag?”. Du vänder dig till din magkänsla och ditt hjärta, och går den väg som känns rätt. Inte den andra för någon annan. Men du ger det alltid en chans i hopp om att det ska vara svaret som står i facit.
Kontexten som summan av summarum i att förändringar kan vara både bra och dåliga till en början, oftast något du inte kan påverka. Det du kan göra är att välja hur du hanterar situationen och vänder den till det positiva utifrån dina möjligheter och förutsättningar. En tanke är inte verklighet fören du gör den till det, låt dig inte bindas eller begränsas. Förändringar kan vid rätt tid leda till något bättre.
Tack Racice, Labe aréna Ústeckého kraje, Tjeckien för denna tid, vi kommer att ses igen. Tack för nya minnen och många skratt med fina människor nu påväg mot en ny destination

Kreera web&design